Drømmen om nyt køkken fra Kitchenbutler

Så fik jeg langt om længe indfriet min store drøm, at få netop lige det køkken der passede til mig og mine behov. Det gamle køkken havde udtjent sin værnepligt – og der skulle bare noget nyt ind – jeg gik i gang med at kigge rundt for at se hvad der kunne lade sig gøre. Jeg ville gerne have fjernet en væg, så jeg fik mere lys ind i spisestuen – og så køkkenvæggen blev mere lige at arbejde ud fra. Så havde jeg nogenlunde en ide om hvordan mine køkkenelementer skulle se ud, så det var den nemme afdeling af mit køkken projekt. Hvide køkkenelementer – mørk palisander bordplade, indbygget ovn i god arbejdshøjde, udtræksskab til madlavningsvarer og kolonial, glaslåger nogle steder med spot – og så lige en stor dyb vask med to rum.

Drømmekøkkenet fra Kitchenbutler.dk

Der var intet der ikke kunne lade sig gøre hos Kitchenbutler, alle mine drømme kunne blive til virkelighed – og mine hvidevarer blev også skjult med låger der matchede alle køkkenelementerne. Et er så om det man forestiller sig også kommer til at se ud som man forestillede sig det – men jeg kan kun sige at kitchenbutler gjorde et kæmpe stykke kvalitetsarbejde, og mit nye drømme køkken kom virkelig til at se ud som jeg gik og forestillede mig det. Tænk sig, at det kunne lade sig gøre – men det kan jeg også kun takke kitchenbutler for, for de lyttede til hvad det var jeg ønskede og omsatte mine ønsker til handling og en realitet for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.