Patchwork: En hobby for alle

Er du hoppet på bølgen endnu? Altså Patchwork bølgen? Hobbyen er på vej frem igen, og har meget af det, som bliver efterspurgt for tiden: en god kreativ hobby, hvor du kan genbruge.

Hos Hannes Patchwork kan du finde alt, hvad du har brug for, når du arbejder med patchwork. Det gælder for både øvede og nybegyndere. Du kan nemlig finde pakker med stof, der allerede er sat sammen i nuancer, som ser godt ud i ethvert hjem. Og du kan naturligvis også sammensætte dine egne stoffer, hvis du er kommet dertil i dit patchword-arbejde. Hos Hannes Patchwork har de navngivet stofferne, så det er let at gennemskue, hvilke stoffer der passer sammen. Det er lige til at gå til, så du bare skal koncentrere dig om at hygge dig med arbejdet med patchwork. Har du noget stof, der passer til, kan du også genbruge dette.

Hos Hannes Patchwork finder du ud over stoffer også mønstre, sytilbehør, bøger og blade. Og så er det en dansk webshop med god kundeservice.

Med Patchwork kan du fx skabe smukke tæpper som dette.

Kom godt i gang med patchwork

Mønstrene til patchwork, som Hannes Patchwork fører, er ofte til håndsyning. Det er papmønstre, som er lige til at klippe ud og sy efter. Der er mønstre til alt fra små begynder-hjerter til store smukke tæpper. Og der er naturligvis også smukke mønstre til maskinsyning.

Når du laver patchwork har du også brug for sytilbehør. Også her kan du let komme i gang hos Hannes Patchwork, der fører synåle, papskabeloner, rulleknive, og hvad du ellers måtte få brug for af tilbehør til din hobby.

Når du går i gang med et patchwork, skal du tage stilling til mellemfoer. Der er nemlig forskel på, hvilket og hvor meget mellemfoer, du skal vælge, alt efter om du syer et blødt babytæppe, en taske eller udsmykning til vinduet.

Patchwork kan være mange ting – kun din fantasi sætter grænserne. Besøg Hannes Patchwork for den bedste brændstof til fantasien.