Rygning kontra snus

Er det sundt at ryge, nej det kan vi hurtigt blive enige om – det bliver vi jo tudet ørene fulde af i skolen og hjemme – jeg ved heller ikke hvorfor at mange unge skal prøve rygning af, inklusive mig selv – for mig var det fordi jeg syntes at det var sejt, så måske er det bare derfor. Men nu var jeg begyndt, var en del af gruppen, men var også lidt ked af at føle mig skyldig i at gøre noget der ikke var godt for mine lunger. På en eller anden måde måtte jeg se at komme ud af det igen – og vennerne, kunne jeg få dem med på vognen. Jeg startede med at tale med min allerbedste ven – og vi gik herefter hjem for at se hvad der så kunne være i stedet for cigaretterne som alligevel var lidt sejt.

Lyft og drengestreger

Vi var ret gode på nettet til at finde forskellige ting – så det var ikke så svært at finde nogle interessante sider som for eksempel Nikopouches som forhandlede noget der hed Lyft og som var en slags snus med nikotin. Vi besluttede os at købe en dåse hjem til at prøve med. Dåsen kom allerede dagen efter, og spændingen var stor, da jeg / vi tog dåsen frem i stedet for cigaretterne og præsenterede det for de andre gutter. Vi sagde det var noget nyt som vi lige skulle afprøve, og som havde samme effekt som røgen. Det var en spændende eftermiddag, og for mig var det sundere end cigaretterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.