Få styr på hvad særeje kan betyde for dig

særeje er noget man bringer på banen, hvis det er man i tilfælde af man går fra hinanden deles med de værdier man kom med. Så hvis man undervejs i ægteskabet har bygget en formue op, er det altså ikke noget man skal dele i porten, hvis det er man ikke ønsker det. særeje er en sjov ting, da det jo også er en måde og sige til sin kommende partner at man ikke helt stoler på dem. så hvis man nu i tilfælde af man går fra hinanden, skal man ikke til at give alle ens formuer væk.

Det er jo efterhånden også et meget kendt tilfæde med folk som gifter sig med en rig person, og ved skilsmissen ender de med at tage halvdelen af personens formuer. En formue som de har brugt et liv på et bygge op, og som ikke skilsmisse eller ej tilfalder den person. Man gik jo ikke ind i det for pengenes skyld til og starte med, hvorfor så ende med at slutte der. Så hellere bare få lavet en aftale på forhånd som skiller vandet meget tydeligt.

Find ud af hvordan tingene skal deles så

Ved skilsmisse kan det også være svært at opdele værdier og få skilt tingene ordentligt af, hvilket også er noget som de professionelle har erfaring med. Så hvis man sidder ved vejs ende og man skal gå fra hinanden, er det alt andet lige også her, hvor mange vælger at tag fat i en professionel som kan formidle mødet og ordningen mellem hinanden. Det er jo ikke nemt, når der er så mange følelser involveret, og derfor bliver man også nød til at være påpasselig med det hele.

Det vil sige, at man ofte finder frem til nogle løsninger, som man også kan forvente bliver meget nemmere og formidle, end hvis man selv skulle sidde der og samtale omkring noget så ømtåleligt som det emne. Men sådan er livet nu engang imellem, og det er ikke altid en dans på roser men nærmere torne. Så man skal også være forberedt på, at det er noget man kan havne i.