u kan jeg snart heller ikke længere skrive om restauranter og om lækker mad – en restaurant er en restaurant, og her kan man spise en mad. Det er mere hvilken type menneske man er, og hvilken stil man har. Der er mennesker der er glade for den mad man kan få serveret på en cafe eller en pølsevogn, og så er der mennesker der kan lide at få serveret gourmet mad – og sådan er vi alle forskellige. De fleste restauranter forsøger at ramme bredt når de skal provomere sig selv, og jeg er ikke altid sikker på at det er en god ide – det er mere at finde en niche og så dygtiggøre sig inden for denne type mad som man nu har valgt.
Gourmet restaurant
Det er nok det jeg er mest til, lidt lækkert og godt. det kan man også godt finde i de restauranter i horsens der findes, det er nok ikke mange, men jeg er sikker på at der er nogle enkelte stykker, der har specialiseret sig inden for lækker mad. Jeg er sikker på, at de restauranter der specialiserer sig, også får den kundekreds der vil betale for den mad de serverer, det vil jeg i hvert fald. Jeg har engang været på en gourmet restaurant på Nørrebro, og efter syv retters mad, måtte hele selskabet hen til den nærmeste pølsevogn for at få noget at spise, så vi kunne blive mætte. Det var en dyr oplevelse, men også en oplevelse for livet som jeg ikke glemmer.