Fest artikler til babyshower

Babyshower er kommet til Danmark som så mange andre at traditionerne fra Amerika – og flere og flere gravide afholder også en babyshowerfest, hvor der bliver pyntet op med fest artikler der skal minde gæsterne om at det er en fest for den lille ny der skal komme til verdenen. Et eller andet sted er det en god tradition, for de vordende mødre får en del af deres baby udstyr foræret på denne baby shower fest, og kan så i ro og mag efterfølgende lige supplere op med det der eventuelt skulle mangle.

Der er også mange af de gravide der har fået at vide ved deres scanninger hvilket køn deres barn er, og så er det jo væsentligt nemmere at købe det festudstyr der hører til, og i lyserødt hvis det er en pige og i lyse blåt hvis det er en dreng. Så med udgangspunkt i dette, kan vi ud fra billedet vurdere at denne baby shower var til en kommende pige. Det er også enormt hyggeligt at gå og pynte op til en Babyshower, og de fleste af os, bliver også i rigtig godt humør af det.
Der er ikke den ting man ikke kan få nu om stunder til en Babyshower og især ikke hvis man går ind på en af de hjemmesider der har festartikler på babyshower. Jeg gjorde det, at jeg valgte nogle hjerteballoner i stil med dem der var vist på billedet, og så en dug, lys og servietter der matchede de farver der var på ballonerne. Samtidig havde jeg købt nogle små baby figurer der kunne ligge på bordet og pynte. Det gode var at mange af tingene kunne genbruges til barnedåben, så jeg bestilte så der var til begge festlige lejligheder, og derved sparede jeg lidt penge på den konto.
Jeg syntes selv det var en rigtig hyggeligt stue jeg havde fået pyntet, og veninderne var ellevilde med den stil jeg havde valgt. Vi havde den mest fantastiske dag som man kunne tænke sig, og jeg fik en dejlig dag som minde om den Babyshower jeg holdt.